Home Nieuws Oproep voor TA's in de BSc Computational Social Science (februari-juli 2024)

Oproep voor TA's in de BSc Computational Social Science (februari-juli 2024)

Jet van den Eertwegh
Jet van den Eertwegh
2024-02-09
Gepubliceerd op: 09-02-2024
Laatste aanpassing: 17-02-2024

Let op: dit vak wordt in het Engels gegeven

Sluit je aan bij ons team als TA voor een tweedejaars vak van de bacheloropleiding Computational Social Science op Roeterseiland Campus! In deze dynamische rol krijg je de unieke kans om de geesten van aankomende computational social scientists te vormen. Je hoofdverantwoordelijkheid is het geven van inzichtelijke feedback op het werk van studenten, inclusief het deelnemen aan mondelinge proefexamens, waarbij je het begrip van de code en methoden van studenten evalueert.

Naast deze taken speel je een cruciale rol in het ondersteunen van docenten bij de voorbereiding van cursusmateriaal, zodat ons curriculum actueel en relevant blijft. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het geven van praktijksessies, waarbij je jouw kennis en expertise direct overbrengt op onze studenten.

Om in deze functie uit te blinken, moet je Python goed beheersen, met name libraries als Pandas en Scikit-Learn. Een gemengde kennisbasis in statistische en machine-learningmethoden zoals lineaire regressie, logistische regressie en beslissingsbomen is ook essentieel. In deze functie krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan het academische traject van onze studenten door ze te begeleiden bij de complexiteit van computationele benaderingen in sociaal-wetenschappelijk onderzoek.

Solliciteer nu om een vitaal onderdeel te worden van onze onderwijsgemeenschap, die de volgende generatie experts in dit spannende en steeds veranderende vakgebied opleidt!

Praktische zaken:

  • Aantal uren/week kan worden afgestemd op jouw beschikbaarheid
  • Contract gaat zo snel mogelijk in tot 1 juli 2024
  • Praktijksessies en mondelinge proefexamens zijn meestal gepland op dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Interesse? Neem dan contact op met Lisa van Pappelendam, A.L.vanPappelendam@uva.nl