Home

Retailsafari Kega

over 3 weken
Woensdag 22 mei 13:00 - 18:30

Free


Ontdek de bruisende wereld van retail met Kega's 'Retail Safari' door onze hoofdstad!

Als dé digital agency van Nederland, streven we bij Kega elke dag naar het creëren van prachtige en begrijpelijke digitale ervaringen voor onze klanten. Met een team van 70 gepassioneerde collega's, die een breed scala aan expertises bezitten, zijn we in staat om het volledige potentieel van onze opdrachtgevers te benutten met innovatieve digitale oplossingen.

Aangezien een groot deel van onze klanten in de retailsector opereert, is het voor ons van essentieel belang om de laatste ontwikkelingen en trends in deze branche nauwlettend te volgen. Daarin nemen we jou graag mee tijdens onze ‘Retail Safari’ door het centrum van Amsterdam!

Tijdens deze spannende expeditie, geleid door twee van onze doorgewinterde experts, word je ondergedompeld in de wondere wereld van retail. Ze zullen je niet alleen bijpraten over de nieuwste trends, maar ook de gedachte achter de keuzes die retailers maken uit de doeken doen. En natuurlijk staan ze klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat je met een schat aan nieuwe inzichten naar huis gaat!

Aangezien we graag persoonlijk contact met iedereen hebben, zullen we in twee groepen van maximaal 9 personen op ontdekking gaan. Dus wacht niet te lang en meld je snel aan voordat de plekken zijn volgeboekt! De safari is op woensdag 22 mei. We beginnen om 13:00 en het eindigt om 17:00, waarna we gezamenlijk kunnen nagenieten onder het genot van een verfrissend biertje en heerlijke hapjes.

Ben je klaar voor een onvergetelijke en leerzame ervaring? Meld je dan snel aan voordat deze kans is vervlogen!

Let op: er is een beperkt aantal tickets, en OP=OP!


Je moet ingelogd zijn om je te registeren voor een activiteit.

Inloggen