Home Nieuws Nieuwe ict-coördinator bekend, en feestcoördinator gezocht!

Nieuwe ict-coördinator bekend, en feestcoördinator gezocht!

Dave van Wijk
Dave van Wijk
2024-04-08
Gepubliceerd op: 08-04-2024
Laatste aanpassing: 25-04-2024

De sollicitatieronde voor feestcoordinator is gesloten. Bedankt voor de interesse!

Er is weer beweging op het gebied van coördinatoren. We hebben namelijk een nieuwe coördinator erbij 🥳, en een coördinator wilt het stokje overdragen 🥢

Nieuwe ICT-Coordinator: Thies Nieborg

Thies gaat de nieuwe coördinator worden van de ICT-Commissie! Dit is de commissie die alle technische zaken van via regelt. Denk bijvoorbeeld aan de via website en POS waarmee jullie de lekkere snacks in de kelder afrekenen. Thies gaat ervoor zorgen als coördinator dat alles lekker blijft draaien, werkmiddagen worden georganiseerd, en dat er bij elke feature request wordt geantwoord met: “Wil je dit? kom dan bij de ICT-Commissie!”.

We wensen Thies heel veel succes! 🍀

Coördinator Gezocht: Feestcommissie

De feestcommissie is de commissie die de vetste feesten van via neerzet 🥳 Denk bijvoorbeeld aan het feest tijdens de via-week, en natuurlijk het gala 💃🏻. Bij het organiseren van een feest komt veel kijken: het regelen van de locatie, muziek, versiering, promo en nog veel meer.

Froukje Lycklama à Nijeholt heeft dit allemaal afgelopen 1,5 jaar in geweldige banen geleid. Hierdoor hadden we een spetterend vozen met matrozen feest 💦 en twee romantische gala’s 💗 Heel erg bedankt Froukje voor je inzet, en veel succes met je volgende ondernemingen!

Vind je het leuk om dit net zoals Froukje in goede banen te leiden, en hele mooien feesten te coördineren? Solliciteer dan naar coördinator van de feestcommissie door te mailen naar sollicitatie@svia.nl

We hopen jullie te zien bij de sollicitatiegesprekken!